Björkbord

Köpa billiga och snygga björbord och andra bord online på nätet.

På denna sidan hittar du bilder, annonser och länkar som tar dig till företag som säljer matsalsbord av olika slag, från små och enkla till stora och påkostade.

Ovan möjligheter att hitta bilder på snygga björkbord och andra bord.

På denna sida hittar du annonser, texter, bilder och länkar som leder vidare till tillverkare och återförsäljare av björkbord och andra bord. Billig björkbord kan man köpa av Ikea, tex. matsalsbord och avlastningsbord. Andra välkända företag i Sverige som säljer olika bord är Mio och Jysk. Besök deras hemsidor för att se om du kan hitta ett passande björkbord.

Köpa björkbord

Nedan bilder på två stycken björkbord hämtade från Ikea. Besök deras hemsida för att se deras sortiment av björkbord och andra bord passande till olika rum i bostaden, vilka kan vara ett barnbord eller ett matsalsbord. Om det vänstra björkbordet : Norden, utdragbart matbord med 1 iläggsskiva; ger plats för 4-6 personer och gör det möjligt att anpassa bordets storlek efter behov. Iläggsskivan förvaras lättillgängligt under bordsskivan när den inte används. Massivt trä är ett slitstarkt naturmaterial. Om det högra björkbordet : Du kan förvara exempelvis bestick, servetter och stearinljus i de 6 lådorna under bordsskivan. Matbord med klaffar; ger plats för 2-4 personer och gör det möjligt att anpassa bordets storlek efter behov. Massivt trä är ett slitstarkt naturmaterial.

björkbord björkbord

Vill man skydda sitt börkbord mot bla. repor så kan ett bordskydd hindra detta. Här kan du köpa bordsskydd. Ett genomskinligt bordsskydd kan man själv göra genom att köpa en skiva av plexiglas. På nätet är det många som säljer plexiglas.

Använd nätet för att kunna köpa ett snyggt björkbord. Besök sidan Folkhemmet för att se deras utbud och priser av björkbord och andra bord. Nedan till vänster ett björkbord från deras hemsida. Om björkbordet : Kalmar är ett klassiskt matbord från Torkelson i massiv klarlackerad björk. En iläggsskiva ingår och förlänger bordet smidigt och enkelt med 45cm. Kalmar är serien för den som vill ha ljust och fräscht men ändå inte tappa det naturliga känslan som man får av trämöbler.

björkbord

Kanske är det så att du söker ett runt björkbord som konfernsbord eller fikabord besök då C nilsson. Nedan bilder på ett björkbord med stolar hämtade från deras hemsida. Om detta björkbord med stolar : Björkbord 110 Cm och 4 Gärnäs Bird Stolar. Mycket fint runt bord med fabriksny skiva i björk samt ljusgrå stabil begagnade pelare. 110 cm diameter. 4 Stycken konferensstolar från Gärnäs modell Bird, designade utav Ralf Lindberg i björk. Stativ i förkromat stålrör, sits och rygg klädd i brunt skinn. Höjd 86 cm, bredd 62 cm, djup 47 cm. Sitthöjd 47 cm.

björkbord björkbord


Billiga björkbord

Besök företagen nedan för att titta på deras utbud och priser av björkbord och andra bord som matsalsbord, köksbord, avlastningsbord mm.

Folkhemmet C nilsson IKEA
Mio Jula Bauhaus
Rusta Jysk

Björkbord

Nedan sidor som sajten innehåller. Förutom fyrkantiga bord, rektangulära bord och kvadratiska matsalsbord så hittar du andra bord och matbord via länkarna nedan tex. ett stort björkbord passande som matsalsbord.

Startsida Matsalsmöbler Runda matsalsbord
Fyrkantiga matsalsbord Köksstolar Matgrupper