Bordsskydd

Köpa billigt bordsskydd i plast, gummi eller som genomskinligt online på nätet.

På denna sidan hittar du bilder, annonser och länkar som tar dig till företag som säljer matsalsbord av olika slag, från små och enkla till stora och påkostade.

Ovan möjligheter att köpa billigt bordsskydd av olika slag på nätet.

Av stora välkända företag som Rusta, Bauhaus, Clas Ohlson och Ikea kan man köpa billiga bordsskydd i olika storlekar och färger som tex. svart eller som genomskinligt online på nätet. Nedan bilder, texter och annonser som leder vidare till företag där man kan köpa bordsskydd passande till olika bordsstorlekar. De större företagen har som regel ett standardsortiment av bordsskydd vilket gör att de inte har de bordsskydd man söker utan man får söka vidare på nätet för att hitta dessa företag som har de bordsskydd man söker.

Köpa bordsskydd

Nedan bilder på två stycken bordsskydd hämtade från Ikea. Besök deras hemsida för att se deras sortiment av bordsskydd att passande till olika bord i bostaden, vilka kan vara ett barnbord eller ett matsalsbord. Om det vänstra bordsskyddet : Skyddar bordsytan och minskar slammer från tallrikar och bestick. Om det högra bordsskyddet : Svart bordsskydd skyddar bordet samtidigt som den är dekorativ och skapar stämning i dukningen. Färgerna bibehålls tvätt efter tvätt tack vare att bomullen är garnfärgade.

bordsskydd bordsskydd

Ett genomskinligt bordsskydd kan man själv göra genom att köpa en skiva av plexiglas. På nätet är det många som säljer plexiglas. Nedan bilder på plexiglas från Biltema och Bauhaus. Besök deras hemsidor för att köpa en plexiglasskiva för att bygga et genomskinligt bordsskydd.

bordsskydd bordsskydd

Söker du efter genomskinligt bordsskydd i glas så ska du besöka Glasgiganten. Nedan till vänster ett bordsskydd i glas hämtat från deras hemsida. Om bordsskyddet i glas : Bordsskydd i glas skyddar den underliggande bordsskivan mot fukt, smuts och slitage. De kan vara fyrkantiga, rektangulalära, runda, ovala eller något annan spännande form.Det går bra att få bordsskydd i glas med utskärning för inredningsdetaljer.

bordsskydd

Av Broarne kan man köpa bordsskydd som en genomskinlig bordsduk. Nedan bilder på denna typ av bordsskydd som de säljer. 8 meter genomskinlig mjuk plastduk med vita blommor och fjärilar. Den är mjuk och följsam och kan användas som duk, duschdraperi eller att sy väskor och annat kul av. Man kan ha den som ett yttersta lager på väskor och ett annat tyg under som syns igenom. 130 cm bred. Perfekt att lägga på bordet om man har en duk vit man är rädd om som skydd när det kommer kladdiga barn eller vuxna. Även ovanpå en papperduk så blir det genast mer festligt.

bordsskydd bordsskydd


Billiga bordsskydd

Nedan ytterligare länkar till butiker, återförsäljare och tillverkare av bordsskydd i olika material som plast, läder, gummi, plexiglas, textil och glas.

Glasgiganten Biltema IKEA
Clas Ohlson Jula Bauhaus
Rusta Broarne

Bordsskydd

Nedan sidor som sajten innehåller. Förutom fyrkantiga bord, rektangulära bord och kvadratiska matsalsbord så hittar du andra bord och matbord via länkarna nedan. Det kan vara runda bord, fyrkantigt bord och ovala bord att använda i kök, vardagsrum mm tex. samba matbord 145x145 eller ett matbord i ek 150x150. Hos en del av dessa företag kan man också köpa möbelgångjärn och bordsskydd.

Startsida Matsalsmöbler Runda matsalsbord
Fyrkantiga matsalsbord Köksstolar Matgrupper