Fotvagga

Köpa en bra och billig fotvagga i passande storlek och design online på nätet.

På denna sidan hittar du bilder, annonser och länkar som tar dig till företag som säljer matsalsbord av olika slag, från små och enkla till stora och påkostade.

Ovan möjligheter att köpa billigt bordsskydd av olika slag på nätet.

Det är inte lika lätta att hitta företag som säljer fotvaggor som företag som säljer möbler av olika slag. Men tack vare nätet så kan man med enkelhet köpa en passande fotvagga i Malmö eller Stockholm om man bor i Norrland. På sidan hittar du länkar, bilder och annonser där du kan köpa en bra fotvagga. Besök företagen du hittar på sidan för att jämföra utbud och priser av fotvaggor.

Köpa fotvagga

Nedan bilder på två stycken fotvaggor hämtade från Varsam. Besök deras hemsida för att se deras sortiment av fotvaggor i olika form, storlek och design. Varsam grundades 1988 i Örebro. Vi har i dagsläget tre butiker med hela vårt sortiment. En är i Örebro, den andra i Västerås och den senaste har öppnats på Kungsgatan i Stockholm. Varsam levererar också produkter till ett flertal andra affärer i Sverige. Om den vänstra fotvaggan: En fotvagga med träram och tygklädsel. Fotvaggan är justerbar så att olika lutningar kan erhållas. Fotvaggan kan ävan fällas ihop för att enklare kunna transportera den. Om den högra fotvaggan: En fotvagga med metallmedar och galonklädsel. Galonklädseln gör fotvaggan enkel att hålla ren. Levereras omonterad. Enkel montering av de fyra delarna.

fotvagga fotvagga

Besök Sanicare för att kunna köpa en bra fotvagga. Sanicare är sedan 1990 en ledande leverantör av hjälpmedelsprodukter på den nordiska marknaden. Nedan till vänster en fotvagga hämtad från deras hemsida. Om fotvaggan: MerryFoot fotvagga är tänkt att ge stöd och avlastning för underben och fot. Fotvaggan har en stomme av trä och är polstrad och klädd med vinröd galon. MerryFoot rengöres med en fuktig trasa och torkas därefter ordentligt torr. MerryFoot placeras framför en stol, en fåtölj eller liknande. Lägg upp det ben som skall avlastas på vaggan.

fotvagga

Av Fotvårdsbutiken kan man köpa fotpallar och fotvaggor av olika slag. Nedan till vänster en bild på en fotvagga som Fotvårdsbutiken säljer. Att läsa om denna fotvagga: Fotpall i trä, kudden har tygklädsel. Pallen ger stöd och avlastning för underben och fot och placeras framför en stol eller en fåtölj. Mått 34 x 63 x 31 cm. Skruvas ihop med 4 skruvar. På sidan Hjälpmedel kan man också köpa en fotvagga som visas nedan till höger. Om denna fotvagga: Fotvaggan är ställbar i tre lägen och är enkel att fälla ihop. Stommen är i trä och klädsel i finns i tyg eller galon.

fotvagga fotvagga


Billig fotvagga

Nedan ytterligare länkar till butiker, återförsäljare och tillverkare av möbler, stolar och fotvaggor av olika slag. Besök företagen nedan för att köpa den fotvagga som bäst passar dina önskemål.

Sanicare Varsam IKEA
Rusta Hjälpmedel Fotvårdsbutiken

Fotvagga

Nedan sidor som sajten innehåller. Förutom fyrkantiga bord, rektangulära bord och kvadratiska matsalsbord så hittar du andra bord och matbord via länkarna nedan. Det kan vara runda bord, fyrkantigt bord och ovala bord att använda i kök, vardagsrum mm tex. samba matbord 145x145 eller ett matbord i ek 150x150. Hos en del av dessa företag kan man också köpa möbelgångjärn, fotvagga och bordsskydd.

Startsida Matsalsmöbler Runda matsalsbord
Fyrkantiga matsalsbord Köksstolar Matgrupper