Kakelbord

Köpa billiga kakelbord, soffbord med kakelplattor och andra bord med kakel online på nätet.

På denna sidan hittar du bilder, annonser och länkar som tar dig till företag som säljer matsalsbord av olika slag, från små och enkla till stora och påkostade.

Ovan möjligheter att hitta inspiration och tips för att köpa ett passande kakelbord.

Använd nätet för att kunna köpa kakelbord, soffbord med kakelplattor och andra bord med kakel. På denna sidan finns texter, länkar, bilder och annonser som leder till återförsäljare av kakelbord. Du kan också via nätet hitta instruktioner, tips, ideer och inspiration om du själv tänker göra ett bord med kakel eller mosaik. På sidan Vi i Villa kan man lära sig att göra ett kakelbord eller mosaikbord. Längre ner på sidan hittar du en länk till deras hemsida.

Köpa kakelbord

Nedan bilder på två stycken kakelbord från Cadabradesign. Besök deras hemsida för att se på snygga bilder för att få inspiration då du tänker köpa ett kakelbord, soffbord med kakelplattor eller ett mosaikbord. På deras hemsida kan man läsa följande : Underredet är tillverkat av rostskyddsbehandlat gediget smide. Konstruktionen är stabil och samtidigt hopfällbar, vilket gör det enkelt att plocka in och förvara bordet under vinterhalvåret. Bordsskivan består av handdekorerad kakel som är gjuten på plats med silikon. Kakelborden har därför en förhållandevis låg vikt. Alla bordsben har gummifötter vilket skyddar underlaget mot repor. Går bra att placera inomhus på tex. parkett eller stengolv.

kakelbord kakelbord

Antika kakelbord, soffbord med kakelplattor eller mosaikbord kan man köpa på köp och säljsidor samt på auktionssidor. Nedan ett kakelbord hämtat från Bukowskis. Om kakelbordet nedan : Kakelbord, rokokostil, 1800-tal. Skiva med blåvitt kakel i fajans med blomstermotiv, höjd 78 cm.

kakelbord

Av Marockobazar kan man köpa marockanska kakelbord och mosaikbord. Nedan bilder på mosaikbord hämtade från deras sida. Om borden nedan : Marockanska kakelbord med handgjort kakel. Vill du inreda med ett mosaikbord med äkta marockanskt kakel på bordet? I vårt stora sortiment kommer du utan tvekan att hitta det du söker. Välj ett bord med mosaik som passar för din uteplats eller ha den som en inomhusmöbel. Allt kakel tillverkas för hand på plats i Marocko av lokala producenter, vilket gör att det är äkta hantverk som du köper från oss.

kakelbord kakelbord


Billiga kakelbord

Nedan ytterligare länkar till butiker, återförsäljare och tillverkare av kakelbord, soffbord med kakelplattor och andra bord med kakel. Man kan också hitta information och tips på att själv göra kakelbord, lägga kakel och mosaik på bord.

Marockobazar Cadabradesign IKEA
Bukowskis Jula Bauhaus
Rusta Vi i villa

Kakelbord

Nedan sidor som sajten innehåller. Förutom fyrkantiga bord, rektangulära bord, kakelbord och kvadratiska matsalsbord så hittar du andra bord och matbord via länkarna nedan, tex. marockanska kakelbord.

Startsida Matsalsmöbler Runda matsalsbord
Fyrkantiga matsalsbord Köksstolar Matgrupper