Möbelfötter

Köpa billiga, snygga och bra möbelfötter, möbeltassar och möbelben online på nätet.

På denna sidan hittar du bilder, annonser och länkar som tar dig till företag som säljer matsalsbord av olika slag, från små och enkla till stora och påkostade.

Ovan möjligheter att hitta tips, ideer och inspiration på möbelfötter, möbeltassar och möbelben.

Av stora välkända företag som Rusta, Bauhaus, Clas Ohlson och Ikea kan man köpa billiga möbelfötter, möbeltassar och möbelben i olika storlekar och design online på nätet. Nedan bilder, texter och annonser som leder vidare till företag där man kan köpa möbelfötter, möbeltassar och möbelben. De större företagen har som regel ett standardsortiment av möbelfötter vilket gör att om de inte har de möbelfötter man söker utan man får söka vidare på nätet för att hitta dessa företag som har de möbelfötter man söker.

Köpa möbelfötter

Nedan bilder på två stycken möbelfötter hämtade från Jula. Besök deras hemsida för att se deras sortiment av möbelfötter, möbeltassar och möbelben. Om den vänstra möbelfoten: Stilrent möbelben, rakt ben i kromat högglansutförande. Ställbart i höjdled. Om den högra möbelfoten: En mycket snygg och stilren möbelfot, ett rakt ben i kromat högglansutförande. Möbelbenet är ställbart i höjdled.

möbelfötter möbelfötter

Söker du efter möbelfötter av olika slag tex. möbelben i trä så ska du besöka heritageupholsterysupplies. Deras möbelben är tillverkade av lövträ i hög kvalitet. Välj från ett stort urval av färdiggjorda och mönsterritade ben klara för direkt internationell leverans. Många av deras mönster är helt unika och handgjorda i deras verkstäder. Nedan till vänster ett möbelben i trä från deras hemsida. Om möbelfoten: Yvonne Möbelben I trä. Höjd 220mm, bredd på det bredaste stället 58mm. Set med 4 Komplett med plugg montering och T mutter.

möbelfötter

Billiga möbelfötter kan man köpa av Clas Ohlson och Biltema. Nedan bilder på möbelfötter från dessa företag. Om de vänstra möbelfötterna från Clas Ohlson: Möbelfot. Golvskydd i thermoplast. Svensktillverkat av hög kvalitet. Finns i olika storlekar. Om den högra bilden hämtad från Biltema: Möbeltassar för möbler m.m. Försedd med spik.

möbelfötter möbelfötter


Billiga möbelfötter

Nedan ytterligare länkar till butiker, återförsäljare och tillverkare av möbelfötter, möbeltassar och möbelben av olika storlek och design.

Heritageupholsterysupplies Biltema IKEA
Clas Ohlson Jula Rusta

Möbelfötter

Nedan sidor som sajten innehåller. Förutom fyrkantiga bord, rektangulära bord och kvadratiska matsalsbord så hittar du andra bord och matbord via länkarna nedan. Det kan vara runda bord, fyrkantigt bord och ovala bord att använda i kök, vardagsrum mm tex. samba matbord 145x145 eller ett matbord i ek 150x150. Hos en del av dessa företag kan man också köpa möbelgångjärn, möbelfötter, möbeltassar, möbelben och bordsskydd.

Startsida Matsalsmöbler Runda matsalsbord
Fyrkantiga matsalsbord Köksstolar Matgrupper