Plåtpall

Köpa en snygg och billig plåtpall online på nätet.

På denna sidan hittar du bilder, annonser och länkar som tar dig till företag som säljer matsalsbord av olika slag, från små och enkla till stora och påkostade.

Ovan möjligheter att hitta tips på pallar i olika material tex. plåt, plast och trä.

Av stora välkända företag som Rusta, Bauhaus, Clas Ohlson och Ikea kan man köpa billiga pallar i olika storlekar och material som tex. plåt, plast och trä online på nätet. Nedan bilder, texter och annonser som leder vidare till företag där man kan köpa en passande plåtpall. De större företagen har som regel ett standardsortiment av plåtpall vilket gör att om de inte har den plåtpall man söker utan man får söka vidare på nätet för att hitta dessa företag som har den plåtpall man söker.

Köpa plåtpall

Nedan bilder på två stycken plåtpallar hämtade från Ikea. Besök deras hemsida för att se deras sortiment av plåtpallar i olika storlek och design. Om den vänstra plåtpallen: Går att stapla vilket hjälper dig att spara plats.Kan även användas i badrum och andra våtutrymmen inomhus. Pallen är hållbar och enkel att ta hand om, eftersom den är gjord av pulverlackerat förzinkat stål och plast. Materialen i denna utomhusmöbel är underhållsfria. Om den högra plåtpallen: Du kan stapla pallen så att den tar mindre plats när du inte använder den.

plåtpall plåtpall

Rusta är ett företag som är känt för sina låga priser på bla inredning. Inom sortimentet möbler så har de en hel del pallar att välja mellan i olika material som plåt, plast och trä. Nedan till vänster en plåtpall hämtad från deras hemsida. Om plåtpallen: Plåtpall Jim. 44,5 x 30 cm. Stapelbar plåtpall som finns i flera färger.

plåtpall

Av Fyndiq kan man köpa pallar av olika storlek och material tex. en plåtpall. Nedan bilder på plåtpallar som de säljer. Om den vänstra plåtpallen: Denna fransk inspirerade plåtpall med trä sits, passar in på de flesta ställen. Den är även staplings bar vilket kan vara till stor fördel i många fall. Designen är moder tidsenlig som gör att det är mycket populär hos de flesta. Detta är en bra liten pryl att ha hemma när någon dyker upp! Om den högra plåtpallen: 175 Plåtpall svart styckpris 395:-/ leveras 2 pack.

plåtpall plåtpall

Billig plåtpall

Nedan ytterligare länkar till butiker, återförsäljare och tillverkare av pallar i olika storlek, design och material som plast, trä och plåt.

Rusta Fyndiq IKEA
Clas Ohlson Jula Bauhaus

Plåtpall

Nedan sidor som sajten innehåller. Förutom att kunna köpa matsalsmöbler via länkar, annonser och bilder så kan du tex. hitta och köpa en snygg och billig plåtpall.

Startsida Matsalsmöbler Runda matsalsbord
Fyrkantiga matsalsbord Köksstolar Matgrupper